Csomagküldő.hu

Webaruhaz-elerheto.jpg (1200×630)

 

Mi az a Csomagküldő.hu?

A Csomagküldő.hu egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Csomagküldő.hu-t is. Az átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

A Csomagküldő.hu működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszer üzlet, stb... Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Csomagküldő.hu átvevőpontra, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár. Ha nem tudod ezen időszak alatt felvenni a csomagot, az interneten 21 napig ingyenesen meghosszabbíthatod a tárolást.

Természetesen a Csomagküldő.hu házhozszállítási szolgáltatást is kínál.

Mik a Csomagküldő.hu előnyei?

  •      Egyszerű csomag-nyomkövetés
  •      Egy jelszóval átvehető a csomag
  •      Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor
  •      Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen
  •      Kedvező ár

Hogyan működik a Csomagküldő.hu?

1) A szállítási módnál válaszd a Csomagküldő.hu-t.

2) Ha átadjuk a csomagodat a Csomagküldő.hu-nak értesítést küldünk neked.

3) Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Csomagküldő.hu SMS-ben és eMail-ben is értesít téged.

4) Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.

5) Máris nálad a csomag - boldogság! :-) 

A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. A Csomagküldő.hu használatához nincs szükség személyigazolványra vagy egyéb igazolásra.

Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?

A Csomagküldő.hu modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően egyszerűen megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg.

Egyszerűen csak add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search (kiküldtük neked eMail-ben)

Ha van kérdésem a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?

Hívd a Csomagküldő.hu ügyfélszolgálatát, mely elérhetőségeit itt találod meg: https://www.csomagkuldo.hu/maganszemelyeknek/kapcsolat Esetleg vedd fel velük a kapcsolatot a weboldalukon és a Facebook oldalukon található Packetabot (chatbot) segítségével.

Az oldal tetejére