Rólunk

NŐként szenvedélyünkként tekintünk a divat világára. Önbizalommal tölt el, ha tudjuk, hogy az alkalomhoz illően, személyünket meghatározó és hűen képviselő ruhadarabokban, egyedi stílusban jelenhetünk meg. Legyen ez egy kiemelt alkalom, vagy csak egy egyszerű hétköznap. Ettől vagyunk IGAZI NŐk.

Ezt az érzést szeretnénk megadni minden ide látogatónak, segíteni a feltöltődésben, az alkalomhoz illő darabok megtalálásában és rátalálni a bennünk rejlő stílusra és önbizalomra.

2017 óta nem csupán szerelmünkként, de hivatásként is tekintünk a divatra. Okleveles szín -és stílustanácsadókként igyekszünk a legkiválóbb minőségű hazai és külföldi gyártók ruhadarabjait elérhetővé tenni a divat szerelmeseinek.

2018-ban nyitottuk meg üzletünket, ahol többek közt Anique, Anna Russo, Bebe, E’xtyn, Lilly Chic, Robrow, Süel, Wannabee, valamint számos kiváló lengyel, francia gyártású darabok érhetőek el, folyamatosan frissülő és bővülő készletünkben.

Reméljük, hogy Te is megtalálod a számodra tökéletes darabokat!

Bármilyen kérdésed lenne a termékeinkkel, rendeléssel kapcsolatban, vagy csupán tanácsot kérnél a megfelelő ruha kiválasztásához, bátran keress minket az alábbi elérhetőségek egyikén!

Szeretettel: Viola és Barbara

E-mail: viadivat2018@gmail.com

Telefon/viber: 06/30 476-4356, 06/70 905-0777

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cégnév: VB-Stílusmegoldás Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 4028 Debrecen, Dicsőfi u. 6/A. 3/7.

Cégjegyzékszám: 09-09-029060

Adószám: 26115331-2-09

Ügyvezető (képviselő): Ölveti Viola ügyvezető és Bagi Ilona Barbara ügyvezető

 

 

 
Az oldal tetejére